Zoals mijn bedrijfsnaam TriaVera al zegt ben ik in te zetten voor triage binnen de huisartsenzorg. In de afgelopen 3 jaar heb ik mij verder ontwikkeld als triagetrainer en coach bij verschillende huisartsenposten en dagpraktijken.  Ik werk vanuit de Nederlandse Triage Standaard (NTS) en de Ineen kernset triage.

Voor assistentes is de training ‘triage in de dagpraktijk’ geaccrediteerd bij Kabiz.

Ik leer op een medisch veilige, gestructureerde wijze een triagegesprek te voeren waarbij veel aandacht is voor een professionele communicatie. Door mijn werkzaamheden als triagist blijf ik feeling houden met het werkveld.

De trainingen zijn interactief met oefeningen gebaseerd op de praktijk. In mijn manier van werken heb ik oog voor de cursist. Wat heeft hij/zij nodig? Ik werk met organisatorische en persoonlijke leerwensen en vindt het belangrijk dat het geleerde geborgd wordt.

Doelgroepen zijn: (junior) triagisten, doktersassistentes, medische studenten of andere beroepsgroepen waar triagetaken worden uitgevoerd.

Vanuit de evaluaties krijg ik deze reacties: Leerzaam, theorie en praktijk komen aanbod, helder, interactief, duidelijk, helpend, prikkelend, toepasbaar, goede tips, prettig en leuk.

In mijn coachende rol ben ik altijd nieuwsgierig waar iemand staat. Door complimenten en aandachtspunten in een juiste verhouding te geven zie ik dat dit effect heeft. Ik krijg regelmatig te horen dat ik gestructureerd en duidelijk de leerstof overbreng.

Als auditter kan ik audits van triagegesprekken uitvoeren waarbij de feedback over de afzonderlijke gesprekken en het geheel opbouwend is. Het bespreken van de audits met een aanvullend persoonlijk ontwikkelingsplan vind ik een meerwaarde.

Verder actualiseer ik inhoudelijk de app ‘moet ik naar de dokter’ met MINDD als opdrachtgever en werk met hen samen v.w.b. trainingen en implementatie voor beeldbellen.

Samenvattend ben ik in te schakelen voor de volgende opdrachten:

  • Triage trainingen
  • Triage coach
  • Uitvoeren en bespreken van triageaudits
  • Beschikbaar voor telefonische- en fysieke triage op huisartsenposten
  • Training en implementatietrajecten voor beeldbellen
  • Overige opdrachten vanuit mijn ervaring en expertise als manager huisartsenpost.

Ik ben o.a. bekend met Call manager, Pro topics, Medi/Hapicom, Corpio en TeleQ.

Ik sta als docent geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Als triagist geregistreerd bij Calibris. BIG geregistreerd waardoor ik btw vrijgesteld ben voor triagewerkzaamheden.

Voor verdere werk -en opleidingen zie mijn profiel op LinkedIn.

Laten we eens een praatje maken!

Neem vrijblijvend contact met mij op