Met een triagetraining bij TriaVera wordt een triagegesprek veiliger en meer gestructureerd. Deelnemers leren beter om te gaan met lastige triagegesprekken. Zowel als het gaat om de medische beoordeling als omgaan met gedrag. Er wordt getraind op basis van de persoonlijke ervaring van de deelnemer.

“Ik vond de training erg leerzaam, het geeft een nieuwe kijk over hoe je triage makkelijk in de praktijk kan toepassen met handige tips”

Hoe zien de trainingen eruit?

Er wordt gewerkt vanuit het oog van de cursist, de huisartsenpraktijk of andere zorgorganisatie. Wat heeft hij/zij nodig?  Waar liggen de praktijkwensen? Wat heeft de organisatie als trainingsdoel?

De trainingen zijn interactief met oefeningen gebaseerd op de eigen praktijk. De trainingen zijn vanuit een uitgewerkte didactiek vormgegeven, waarbij wordt ervaren wat mist of beter kan. Er worden praktijkvoorbeelden gebruikt, stapsgewijs geoefend, duidelijke opdrachten gegeven met een terugkoppeling van mij als trainer. Deelnemers worden gemotiveerd met verschillende activerende werkvormen.

“Goede uitleg en tips over de triage, de opbouw van de drie cursus avonden was interessant en het samenvatten van een gesprek geeft veel duidelijkheid.”

Opdrachtgevers zijn divers. Veelal huisartsenpraktijken en huisartsenposten waarbij doktersassistenten, triagisten, verpleegkundigen, praktijkondersteuners of huisartsen de triagetraining hebben gevolgd. Ook heb ik ervaring opgedaan bij onder andere ziekenhuispoli’s, medische diensten bij de overheid en verpleeghuizen.

 

Interesse in een triagetraining van TriaVera? Klik hier voor de actuele agenda.

Interesse in een triagetraining?

Neem vrijblijvend contact met mij op