Vanuit mijn ervaring als verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp en diverse werkzaamheden bij thuiszorgorganisaties heb ik rond de eeuwwisseling de stap gemaakt naar de huisartsenzorg. Ruim 15 jaar was ik verbonden aan de Huisartsenpost Apeldoorn in de functie van locatiemanager en triagist. In 2017 kwam het moment dat ik voor mezelf wilde starten. Mijn expertise op het gebied van triage en leidinggeven zet ik inmiddels bij diverse organisaties in.

Verantwoordelijkheid, pro activiteit, analytisch vermogen zijn competenties welke mij kenmerken. Ik sta voor openheid, duidelijkheid en houd van structuur. Het voelt voor mij goed als ik anderen iets mee kan geven waarmee zij hun dagelijkse werk beter en met meer voldoening kunnen uitvoeren. Zelf daag ik me uit om te blijven leren en mij te ontwikkelen via scholingen en zo kennis te vergaren.

Doordat ik steeds als triagist werkzaam ben gebleven, ben ik uitstekend in staat mijn ervaring in trainingen en coaching in te brengen. Inhoudelijk kan ik daardoor de combinatie van de medische veiligheid, het logistieke proces en de communicatie goed uitleggen en aanleren.

Didactisch gezien heb ik de afgelopen jaren door opleiding, ervaring en zelfstudie mij ontwikkeld tot een ervaren triagetrainer. Ik wil elke training tot een succes maken en geniet van het enthousiasme waarbij doktersassistentes, verpleegkundigen, huisartsen of medisch studenten ermee aan de gang gaan.

“Vera is een zeer prettige docente: rustig, duidelijk, goede voorbeelden, laagdrempelig om vragen te stellen”

Tot slot ben ik moeder van 3 uitwonende kinderen, oma van twee kleindochters en ook zichtbaar in de uitvaartbranche bij Wenz Uitvaart en Huis van Herinnering. Heel wat anders maar in dat werk heb ik gemerkt hoe fijn het is voor anderen van betekenis te kunnen zijn.

Interesse in een triagetraining?

Neem vrijblijvend contact met mij op