Vera ken ik al langere tijd als triagiste en manager van onze Huisartsenpost. Zij is attent en zorgvuldig in haar contacten met patiënten en huisartsen. Als manager heeft ze gezorgd voor een prettige werk- en vergadersfeer. In haar bestuurlijke werk is ze betrokken en zeer gestructureerd, ze neemt initiatief en weet met tact op te treden bij moeilijke situaties. Voor de Huisartsenpost Apeldoorn heeft ze veel betekend.

Ik vond het een voorrecht om met haar te mogen werken.  We zullen haar missen.

– Roland Zeilstra
Kaderhuisarts Spoedzorg, bestuurslid HAP Apeldoorn

 

Ik heb Vera leren kennen als een gedreven en enthousiast persoon die staat voor wat ze zegt en wat ze doet. Op de huisartsen post hebben wij diverse innovaties gedaan waarvan Vera projectleider was. Ze werkt zeer nauwkeurig en heeft oog voor detail. Bij het aansturen van medewerkers staat bij Vera de mens als persoon bovenaan en geeft ze de juiste aandacht daar waar dat nodig is.

Vera is echt een inhoudsdeskundige van de processen die spelen op een huisartsenpost, zoals: triage, calamiteitenonderzoek, VIM, audits en crisisbeheersing.
Als Vera een opdracht accepteert dan weet u dat het goed komt.

– Gert-Jo van Doornik
Directeur Huisartsenpost Apeldoorn, 2006- juli 2017

 

Ik ken Vera al enige jaren en heb de laatste tijd met haar de klachten bij de Huisartsenpost mogen afhandelen. In een paar woorden zou ik haar willen beschrijven als: toegankelijk, deskundig, invoelend en oplossingsgericht.

Naast haar professionaliteit is het ook een warme persoonlijkheid.

Ik kan haar zeker kan aanbevelen.

– Bart Schudel
Huisarts

 

In de samenwerking met Vera kun je snel met haar schakelen en zij staat open voor innovaties. Het omzetten van plannen in acties pakt zij adequaat en professioneel op. Zij kenmerkt zich door boven de materie uit te stijgen, kritisch te zijn met oog voor detail.

Ik hoop in de toekomst nog regelmatig met haar samen te werken.

– Herko Wegter 

Eigenaar ICT Kliniek

Laten we eens een praatje maken!

Neem vrijblijvend contact met mij op