Vanuit mijn ervaring als SEH-verpleegkundige en thuiszorgorganisaties heb ik rond de eeuwwisseling de stap gemaakt naar de huisartsenzorg. 15 jaar was ik verbonden aan de Huisartsenpost Apeldoorn in de functie van locatiemanager en triagist. In 2017 kwam het moment dat ik voor mezelf wilde starten. Mijn expertise op het gebied van triage en leidinggeven zet ik op meerdere vlakken en bij diverse organisaties in.

Verantwoordelijkheid, pro activiteit, analytisch zijn competenties wat mij kenmerkt. Ik sta voor openheid, duidelijkheid en houd van structuur. Ik heb geleerd om situationeel naar personen en situaties te kijken en hiernaar te handelen. Het voelt voor mij goed als ik anderen iets mee kan geven waarmee zij hun dagelijkse werk beter en met meer voldoening kunnen uitvoeren. Zelf daag ik me uit om te blijven leren en mij te ontwikkelen via scholingen en kennis te vergaren.

Doordat ik steeds als triagist werkzaam ben gebleven ben ik uitstekend in staat om mijn ervaring in trainingen en coaching in te brengen. Inhoudelijk kan ik daardoor de combinatie van het medische, logistieke en communicatie goed uitleggen en aanleren.

Ondanks mijn drang naar structuur ben ik op mijn best als ik flexibel kan werken voor wat betreft werktijden maar ook werkplekken en werkzaamheden. Niet alle dagen hetzelfde werk willen doen maar afwisseling voelt goed voor mij.

Tot slot ben ik moeder van 3 uitwonende kinderen en ook zichtbaar in de uitvaartsector bij Wenz Uitvaart en Huis van Herinnering te Eerbeek. Heel wat anders maar in dat werk heb ik gemerkt hoe fijn het is voor anderen van betekenis te kunnen zijn.

Laten we eens een praatje maken!

Neem vrijblijvend contact met mij op